SlachtofferWijzer

Vanaf 2012 heeft het Fonds Slachtofferhulp de website SlachtofferWijzer.nl. Deze website biedt een overzicht van beschikbare hulp voor slachtoffers van (seksueel) geweld, een ongeval, diefstal en voor achterblijvers van vermisten. Hier vindt u algemene informatie en een overzicht van hulpverlenende organisaties. Bij deze organisaties kunt u terecht voor praktische, emotionele, juridische en/of financiële hulp. Ook kunt u via de website een veilige opvangplek zoeken. Dagelijks maken 700 mensen gebruik van SlachtofferWijzer.

De website wordt gebruikt door slachtoffers, hulpverleners en door mensen die iemand kennen waarvan ze weten of vermoeden dat hij of zij slachtoffer is.

Help mee de weg te wijzen naar de juiste hulp

SlachtofferWijzer wil er voor zorgen dat elk slachtoffer de juiste hulp kan vinden. U kunt hier als bedrijf of hulpverlenende organisatie aan bijdragen. SlachtofferWijzer biedt verschillende communicatiemiddelen waarmee u naar SlachtofferWijzer kunt verwijzen. Er is  een bannerpakket, een tekst over SlachtofferWijzer voor op uw website, het logo van SlachtofferWijzer, een online brochure en de SlachtofferWijzer-app.

Steun SlachtofferWijzer

Om SlachtofferWijzer mogelijk te maken en de website te blijven verbeteren zijn we op zoek naar partners die ons financieel steunen. Op deze manier helpt u mee om slachtoffers de weg naar de juiste hulp te wijzen. Als partner van SlachtofferWijzer krijgt u een plek op deze pagina en in meerdere communicatie-uitingen van het Fonds Slachtofferhulp. Bent u als bedrijf geïnteresseerd om SlachtofferWijzer te steunen? Neem dan contact op met Oscar Geurts via  Geurts@fondsslachtofferhulp.nl.