Nieuws

Deelnemers VriendenLoterij: bedankt!

7 februari 2020

Fonds Slachtofferhulp ontvangt een structurele bijdrage en een geoormerkte bijdrage van maar liefst €1.576.512,- van de VriendenLoterij.

Dit werd onthuld tijdens het Goed Geld Gala van de VriendenLoterij op 6 februari 2020. Wij kunnen alleen maar zeggen: deelnemers aan de VriendenLoterij bedankt! Dankzij u kan Fonds Slachtofferhulp met dit fantastische bedrag ontzettend veel goed werk voor slachtoffers verrichten.

Foto: Roy Beusker

Recordbedrag voor gezondheid en welzijn

In totaal schenkt de VriendenLoterij een recordbedrag van 61,8 miljoen euro aan goede doelen op het gebied van gezondheid en welzijn. Dit jaar was er speciale aandacht voor de aanpak van armoede en het betrekken van de meest kwetsbaren. Het grootste gedeelte van het totale bedrag (bijna 59 miljoen) verdeelt de loterij onder de 46 vaste goede doelen die jaarlijks een schenking ontvangen. Ruim 2,8 miljoen euro gaat naar eenmalige schenkingen.

Speel ook mee met de VriendenLoterij en steun Fonds Slachtofferhulp

De VriendenLoterij steunt veel organisaties op het gebied van gezondheid en welzijn in Nederland. Als u voor Fonds Slachtofferhulp meespeelt is het leuke dat 40% van uw inleg rechtstreeks naar ons gaat! En u maakt elke maand kans op tienduizenden prijzen! Koop nu een lot en word vrienden van Fonds Slachtofferhulp.

Kijk voor meer informatie op de pagina ‘Koop een lot’

Geef een reactie