Help ook

Jaarlijks worden in Nederland 1,7 miljoen mensen slachtoffer van een misdrijf, ongeval of ramp. Niemand kiest ervoor om slachtoffer te zijn. Dat overkomt je. Daarna wil je verder met je leven. De draad weer oppakken. Maar dat is niet altijd vanzelfsprekend. Soms is steun nodig.

Fonds Slachtofferhulp zet zich als onafhankelijke, maatschappelijke organisatie al 30 jaar in voor slachtoffers in Nederland. Wij willen dat álle slachtoffers de juiste hulp ontvangen, na een traumatische ervaring. Fonds Slachtofferhulp investeert in wetenschappelijk onderzoek, nieuw hulpaanbod, voorlichting, belangenbehartiging en lotgenotencontact.

Doneer, schenk of koop een lot

Wij kunnen ons werk niet doen zonder de steun van donateurs en sponsors. Samen maken we elke dag het verschil voor slachtoffers in Nederland. Met elkaar zorgen we ervoor dat zij de hulp en erkenning krijgen die ze verdienen. Wilt u doneren, schenken met belastingvoordeel of een lot kopen voor Fonds Slachtofferhulp? Wij zijn dankbaar voor uw betrokkenheid en uw steun.

Kom in actie, nalaten of richt een fonds op naam op

Wilt u graag persoonlijk het verschil maken voor slachtoffers? Dan kunt u zelf in actie komen en geld ophalen voor Fonds Slachtofferhulp. Ook heeft u de mogelijkheid om een fonds op naam op te richten. Overweegt u om na te laten aan Fonds Slachtofferhulp? Dan kunt u hierover desgewenst van gedachten wisselen met een van onze medewerkers, bel gerust op 070 -363 5936.

Sponsoring en partnerships

Al sinds onze oprichting steunen bedrijven de hulp aan slachtoffers van ongevallen, misdrijven en rampen. Wilt u ook dat de juiste hulp voor iedereen beschikbaar en vindbaar is? U kunt een verschil maken door uw bedrijf maatschappelijk te verbinden met onze doelstelling. Met een financiële bijdrage kunt u het bereik van Fonds Slachtofferhulp vergroten. Steun onze projecten of koppel uw eigen evenement aan Fonds Slachtofferhulp door sponsoring of partnership.