Per post

  • Help ook mee

    Al onze inspanningen zijn gericht op hoop, veerkracht en empowerment van het slachtoffer. Steun hierbij is hard nodig - mogen we op u rekenen?

Per post benaderen wij regelmatig (potentiële) donateurs om te vertellen over ons werk. Op deze manier kunnen wij hen op de hoogte brengen van specifieke projecten die wij voor slachtoffers opzetten. We geven (potentiële) donateurs de mogelijkheid om hieraan bij te dragen met een gift. Soms sturen wij hierbij iets kleins mee wat met het Fonds Slachtofferhulp of slachtofferhulpverlening te maken heeft. Dit is ook altijd (bij) te bestellen via onze webwinkel.

Onlangs hebben wij het volgende per post verstuurd:

Post op maat
Als goed doel willen wij onze donateurs graag correct informeren over onze bestedingen en de ontwikkelingen in het werkveld. Wij realiseren ons daarbij dat de behoefte aan post en e-mailberichten en de inhoud daarvan, heel persoonlijk is. Daarom hanteren wij  het post-op-maat-principe. Als u aangeeft minder, geen of alleen specifieke post te willen ontvangen dan kunt u dit direct bij ons aangeven. U kunt ons hiervoor bellen op onze donateurslijn; 070 – 392 5200 (8:30 – 12:30 uur).