Stopzetten donatie

Jammer dat u overweegt uw bijdrage aan Fonds Slachtofferhulp stop te zetten. Wij zijn afhankelijk van giften uit de samenleving. Dankzij uw structurele steun kunnen veel slachtoffers de draad van het leven weer oppakken. U kunt er ook voor kiezen om uw bijdrage te wijzigen. Elk bedrag is welkom. 

  • 1.700.000 mensen in Nederland worden jaarlijks slachtoffer van een ongeval, misdrijf of ramp.
  • 30 tot 40 % van de slachtoffers krijgt geen professionele hulp.
  • Slachtoffers kampen vaker met problemen op lichamelijk, psychisch of financieel gebied.
  • Slachtoffers ervaren gebrek aan sociale steun en erkenning.
  • Fonds Slachtofferhulp steunt jaarlijks meer dan 400 projecten op het gebied van slachtofferhulp.
  • Uw donatie maakt het verschil.

 

 

Bijdrage aanpassen

Het kan zijn dat u, wellicht door veranderde omstandigheden, uw bijdrage wilt veranderen. Uiteraard is dit mogelijk. U kunt hiervoor contact opnemen met onze donateurslijn, dan passen wij dit direct voor u aan. U kunt ons hiervoor tussen 08.30 en 12.30 bellen via 070 392 52 00. Zo kunnen wij uw wensen direct doorvoeren en ontvangt u van ons een bevestiging van de wijzigingen.

"Ik zit elke ochtend klaar om u te woord te staan"

“Door steun van sponsoren en donateurs, kan het Fonds juist daar waar hulp zo hard nodig is, die geven door o.a. projecten te steunen. Dagelijks spreek ik met tientallen donateurs. Veel van hen ken ik persoonlijk. Hun persoonlijke verhalen geven betekenis aan mijn werk”

Tonny van der Vooren – Medewerker donateursadministratie
Telefoon: 070 392 52 00

Donatie beëindigen 

Wilt u uw donatie beëindigen? Dan kunt u hiervoor het gemakkelijkst contact opnemen met onze donateurslijn, dan passen wij dit direct voor u aan. U kunt ons hiervoor op werkdagen tussen 08.30 en 12.30 bellen via 070 392 52 00.

Wilt u uw bijdrage online stopzetten? Maak dan gebruik van ons contactformulier.